Bemutatkozás

Kezdőlap

Bemutatkozás

Rólam

egy pár szóban

Szeretnétek, hogy a Nagy Napon minden tökéletes legyen? Nem szeretnétek hónapokat, heteket, napokat és órákat stresszesen, idegesen tölteni? Nem is kell, hiszen azért vagyok, hogy minden terhet levegyek a vállaitokról és a lehető legtöbbet a legprofibb módon hozzam ki az esküvőtökből. Már megálmodtátok, de nehezen tudjátok, hogy merre induljatok? Jó helyen jártok, hiszen itt a tanácsadástól a teljeskörű esküvőszervezésig mindent megtaláltok.

A nevem Borsi Bianka, esküvő- és rendezvényszervező. Először egy Balaton parti szállodában ismerkedtem meg a rendezvényszervezéssel, ahol is egy közel 300 fős rendezvényt kellett az elejétől a végéig levezényelnem. Nem mondom, nem kis falat volt, mondhatni egyből bele a mélyvízbe. De a mai napig azt mondom, hogy ez adta a löketet, ettől tanultam meg az egyik legfontosabb dolgot, ami egy rendezvényre és egy esküvőre is egyaránt vonatkozik: a precizitás és pontosság.

Az esküvőkkel részletesebben szintén egy gyönyörű, balatoni panorámás szállodában volt lehetőségem megismerkedni. Egy nagyszerű, összedolgozott csapattal évi 15 nagyobb és több kisebb esküvőt vezényeltünk le. Minden esküvő más és más volt a maga módján. Nagyon vártam mindig az első találkozásokat, ahol megismerkedtem a párokkal és elképzeléseikkel. Szerettem azokat az esküvőket, ahol a pár egyik tagja más országból való volt, hiszen ilyenkor mindig szerepet kapott egy picit a másik ország kultúrája is.

Aztán jött egy kis pihenő az életemben, megszületett kislányom, Emília. Azért is írtam, hogy pihenő, mert mellette több időm volt minden olyan dologgal foglalkozni, amire eddig nem volt időm. Főzhettem, kirándulhattam és több időt lehettem a családommal. Mellette megtanultam figyelni minden apró részletre, megmutatta, hogy mennyire lehet örülni minden apróságnak, és mennyire fontos, hogy szakítsunk elég időt a szeretteinkre. Ez a szabadság érzés vitt rá arra, hogy létrehozzak valamit. Mindig is voltak céljaim az életben és mindig szerettem a megpróbáltatásokat! Létrehozva a Balatoni esküvőszervező oldalam, úgy érzem kiteljesedtem és olyan szerencsés vagyok, hogy általatok mindig egy egy újabb csoda részese lehetek!

A legjobb szolgáltatókkal összekovácsolva azon leszünk, hogy a Nagy Napotok tökéletes és emlékezetes legyen.

1

AZ ESKÜVŐ MEGTERVEZÉSE

Ti megálmodtátok, mi közösen megvalósítjuk!

2

A KÖLTSÉGVETÉS KIALAKÍTÁSA

Minden fontos kiadás együttes szemléltetése, várható végösszeg kialakítása.

3

AZ ESKÜVŐ LEBONYOLÍTÁSA

Kapcsolattartás a szolgáltatókkal az elejétől a végéig. Személyes részvétel az esküvőn.