Dekoráció

Kezdőlap Blog

Dekoráció

Az esküvői dekoráció költségei a csillagos égig tudnak elszállni, de ésszerű keretek között is lehet tartani. Először érdemes végig gondolni, hogy milyen stílusra vágyunk igazán, mik az elképzeléseink, milyen dekoráció illik magához a környezethez, helyszínhez és mekkora összeget szánunk magára a díszítésre. Általában minden esküvő egy bizonyos színvilágra épül, mindenképp ennek kiválasztásával kezdeni a legjobb. Összességében az esküvői dekoráció kiválasztása során a legfontosabb az, hogy a Ti személyiségeteket, ízléseteket tükrözze.

Néhány stílus, ami nagyon kedvelt az elmúlt években:

A természetközeli hangulat: aki ezt a stílust választja, az mindenképpen szabadtéri helyszínre vágyik: tópart, tengerpart, erdő stb. A dekorációhoz mindenképpen a természetes anyagok és a natúr színek illenek. A díszítőelemeket megtervezhetjük zsákvászonból, lenvászonból, használhatunk különböző terméseket, színes virágokat, zöld növényeket, kavicsokat, kisebb fahasábokat, mohát és kisebb faágakat is.

A vintage stílus: az egyik legkedveltebb klasszikus irány. Egyszerre pompás és kifinomult, melyben kiegyensúlyozzák egymást a pazar és visszafogott részletek. Csipke, szalag, a fehér, fonott kosarak, kalitka, rezgő és rózsa, valami régivel párosítva már megadja a vintage hangulatot. Színek tekintetében jellemzően pasztellszínek dominálnak.

A rusztikus stílus: a vidéki hangulatot segíti felidézni. Ilyenkor a teremben mécseseket, zsákvászonnal terített asztalokat, mezei virágokat és farönköket fedezhetünk fel. A stílus magánban foglalja a természet közelségét, otthonosságot sugároz, visszafogott elegancia, lágyság jellemzi.